DriveRightData velgen testcentrum geopend

Met trots willen wij u informeren over ons nieuwe velgen testcentrum in Fullerton, Los Angeles USA, vanaf heden zijn wij in staat om marktpartijen te voorzien van onafhankelijke velgentest rapporten conform de internationale standaarden. Deze nieuwe dienstverlening is ontstaan uit de marktvraag naar het onafhankelijk testen van velgen. DriveRightData heeft meer dan 15 jaar ervaring als een onafhankelijke dienstverlener van voertuig montage data aan fabrikanten, importeurs en groothandels, waardoor de uitbreiding met onafhankelijk testen van velgen als een logische stap wordt ervaren. “Effectively we have become a “one-stop” outlet for technical reports for the wheel industry” volgens Jack Karamian, DriveRightData’s Vice President Sales, North America. “The new testing facility includes the latest in wheel testing equipment enabling us to provide confidential reports on the integrity of wheels destined for the market”.

fake beta omega fanfiction, chopard earrings replica, hublot replica wristband big bang, patek philippe nautilus replica watches, patek replica watches, real or fake rolex, replica cartier white gold love bracelet, fake gold watches men, breitling superocean heritage 46 replica, omega seamaster 300m replica, cartier fake or real, patek philippe 5227 replica, richard mille gold replica, fake patek watches, where to sell a fake rolex

Onze diensten:
• Zijdelingse bots proeven
• Dynamische bocht  duurproeven
• Radiale duurproeven
• Spaak-remklauw afstand rapporten.
Deze rapporten geven een CAD tekening van de profielen en een overlay van de geschikte voertuigen vanuit onze database. (100.000 mogelijkheden)

 

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.