Stroomlijn uw banden, wielen en onderdelen verkoop – DriveRightData

Een van de diensten die heeft bijgedragen aan de groei van de online automotive webshops is de kentekenkoppeling voor banden, wielen en auto-onderdelen.

Het voordeel voor uw klant om via het eenvoudig invoeren van het kenteken te zoeken naar onderdelen of banden en wielen informatie is enorm, en levert besparing in tijd en geld door het voorkomen van foutieve product keuzes.

In de beginjaren van DriveRightData vanaf 2003 hebben wij reeds een koppeling gemaakt in de UK, tussen kentekens en de banden en wielen data. Onze toenmalige database was ca. 7000 voertuigen groot en groeide met de fabrieksdata van banden en wielen.

Na het openen van onze vestiging in Duitsland hebben we ook de koppeling met HSN/TSN gerealiseerd en vervolgens de koppeling voor Zwitserland.

Eind 2016 hadden we meer dan 68000 voertuigen in onze database, en kentekenkoppelingen voor 10 landen. Onze kentekenkoppeling is naast de koppeling voor banden en wielen ook gelinkt aan OEM aftermarket onderdelen via standaarden zoals het K-type en voor de USA ACES/AAIA codes.

Natuurlijk is onze specialiteit banden en wielen montage informatie. We kunnen deze informatie koppelen aan zowel OE als aftermarket met TPMS data.

fake beta omega fanfiction, chopard earrings replica, hublot replica wristband big bang, patek philippe nautilus replica watches, patek replica watches, real or fake rolex, replica cartier white gold love bracelet, fake gold watches men, breitling superocean heritage 46 replica, omega seamaster 300m replica, cartier fake or real, patek philippe 5227 replica, richard mille gold replica, fake patek watches, where to sell a fake rolex

Nieuw: Kenteken koppeling voor Italiƫ. In 2017 hebben we de koppeling voor Italiƫ toegevoegd en is de koppeling voor de USA aangepast met definities per staat, zodat dit beter aansluit op de klanten wens.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.