Producten

DriveRight – Autobanden en Wielen informatie
Voertuig Innovatie Techniek Nederland vertegenwoordigd DriveRight in Nederland, hierdoor zijn wij in staat de meest accurate informatie te leveren over de montage van autobanden en wielen. Hiermee kunt u per voertuig bepalen welke banden of wielen er gemonteerd zijn of kunnen worden, met de daarbij benodigde technische informatie. Doordat deze informatie gekoppeld is aan de Nederlandse kentekens is het eenvoudig op te vragen en te gebruiken voor groothandel en retail online shop toepassingen. Per maand worden er meer als 6,5 miljoen banden en wielen opgevraagd vanuit de online database. Speciaal voor de nieuwe EU bandenlabel regelgeving is de dienstverlening uitgebreid met een onafhankelijke autobanden label database.

Carchip logoTelematica CarChip
Het continu registreren van voertuigdata was tot nu toe een technisch complexe aangelegenheid. Met de Telematica CarChip is dit voor iedereen die er belang bij heeft zeer eenvoudig geworden. Het is nu samengebracht in een multifunctionele toepassing waarmee o.a. rijgedrag, motormanagement informatie en ritten voor langere tijd kunnen worden geregistreerd. Naast deze registratie functie kan er ook realtime informatie worden geleverd aan bijvoorbeeld In-Car Telematica toepassingen, navigatie systemen en mobiele en smartphones.

Smart Save BoxSmart Save Box logo
De Smart Save Box is een start-stop systeem dat eenvoudig een motor stopt als deze bij stilstand van de auto niet nodig is. Het kan in bijna iedere nieuwe of gebruikte auto ingebouwd worden. Twee maal kort het rempedaal indrukken activeert  direct de motor weer, zonder dat eventuele motormanagement parameters worden verstoord. Dit gekoppeld aan de nodige veiligheidscontroles voor een veilig gebruik. Door het inbouwen in een personenwagen of bestelwagen van de Smart Save Box kan er ruim 7 % worden bespaard op brandstof en CO2 uitstoot bij veel stadsritten en file rijden.

 

Comments are closed.